Vem vill du vara 2011?

Nytt år ger oss nya möjligheter och många brukar avge nyårslöften. "Nu är det slut på gosidätandet, inget mer godis för mig", "Jag ska minsann träna 5 dagar i veckan", "Under 2011 ska jag aldrig äta pizza eller annan onyttig snabbmat" eller "Jag ska gå ner minst 10 kg i vikt till sommaren"... dessa  fraser tror jag är ganska vanliga men hur realistiska är dom?

Jag tror att många vill ha en förändring i sina liv och genom att det blir ett nytt år kan man börja om på en ny kula. 2010 har varit och nu blickar vi fram mot 2011. Jag tycker det är härligt med framtidstro och viljan att se möjligheterna dock tror jag att månag stupar på sina för högt ställda och negativt betonade mål.

"Jag ska minsann träna 5 dagar i veckan under 2011"
Ställ dig frågan; är detta ett realistiskt mål för mig? Har jag tänkt på att jag kanske blir sjuk, har semester, ska renovera huset, föda ett andra barn eller har flera fritidsaktiviteter?

"Under 2011 ska jag aldrig äta pizza eller annan onyttig snabbmat"
Ställ dig frågan; Kommer jag orka att alltid ha med mig egen matlåda? Är det värt att tacka nej till en lunch på stan med kollegorna varje gång de frågar? Hur gör jag under en shoppingdag på stan, ska jag åka hem och äta då?

Vad behöver Du?
Istället för att förbjuda dig saker och ställa orimligt höga krav på dig själv tycker jag det är bättre att ransaka sig själv och fundera över hur mycket tid har jag till förändring? Hur mycket är jag beredd att satsa? Titta efter i almanackan och var sann mot dig själv, hur mycket kommer jag hinna med?

Andra knep som du kan ta till är att ställa dig frågor som vad/vilket är mitt mål och under hur lång tid ska jag hålla på? Vilka är mina vanligaste ursäkter och hur kan jag överbemästra dom? Vad behöver jag för motivationshöjare och ska jag unna mig något när jag nått mitt mål?

Så, vem vill du vara 2011?


Mina nyårslöften är att styrketräna en gång i veckan,
besöka ViktVäktarna minst 1 gång i månaden och försöka äta ägg till frukosten.

Gott Nytt År!

Skynda att fynda!

Mellandagsrean är i full gång och nätbutikerna rensar sina lager för att få plats med vårens nyheter. Är du i behov av ett par löparskor inför våren, ta en titt på Runners store. Är du sugen på en snygg topp eller skidkläder av något slag, kika då in hos Sportamore eller Stadium. Bara för att kläderna eller skorna tillhör höstens kollektion betyder inte det att de är mindre funktionella, bara billigare!

 

Fynda hos Sportamore


eller hos Stadium


Runners store är också ett alternativ.

 


Välkommen till Träningsväskan

Nytt år betyder nya möjligheter och för mig även en ny blogg. Träningsväskan är bloggen där allt får plats.
Här kommer du få läsa om allt från sköna avslappnande yogapass, impulsshoppande av nya träningskläder och svettiga gruppträningspass till mina gymbesök, ViktVäktarna, tester av olika produkter och härliga tankar om träning, kost eller hälsa.


Varmt välkommen


RSS 2.0