Meny för nyårsfirandet 2010
Med en underbar god trerätters middag tillsammans med underbara vänner firade jag in det nya året.
Värden för kvällen :)
Förrätten: Gratinerad hummer
Till förrätten och huvudrätten hade vi också foaccia med kalamataoliver.
Huvudrätt: Hjortfilé med potatisgratäng och portvinssås
Helt utsökt!
Dessert: Vaniljpannacotta med hallonsås
Värdinnan för kvällen :)
Till kaffet efter tolvslaget: Chokladcupcakes med krämigt chokladöverdrag
Hoppas din nyårsafton var minst lika bra!
Förrätten: Gratinerad hummer
Till förrätten och huvudrätten hade vi också foaccia med kalamataoliver.
Huvudrätt: Hjortfilé med potatisgratäng och portvinssås
Helt utsökt!
Dessert: Vaniljpannacotta med hallonsås
Värdinnan för kvällen :)
Till kaffet efter tolvslaget: Chokladcupcakes med krämigt chokladöverdrag
Hoppas din nyårsafton var minst lika bra!
Kommentarer
Trackback